Midlertidigt lukket
Formiddags og eftermiddagsmaden - består af groft brød, frugt eller grønt.
Frokost - rugbrød med varierende pålæg (gerne fisk) og til tider varm mad.
Drikkevarer - mælk eller vand.
Festlige lejligheder og højtider - f.eks kage, frugtstænger eller æbleskiver.
Jeg interesserer mig for ernæringsrigtig mad og vil tilbyde børnene en sund og varieret kost.
Maden er delvis økologisk.
Børnene vil blive præsenteret for forskellige madvarer, for at lære forskellige smage at kende.
Det gør jeg bl.a. ved servere varm mad af og til, så får børnene også lejlighed til at være med i køkkenet.
Det er også sjovt, socialt og godt for motorikken at bage sammen.
Selve spisesituationen er fyldt med læring, de store hjælper med at dække bord. Det er en god lejlighed til at øvenavne og farver (de har hver deres farve service).
Måltidet slutter ofte med vi synger et par sange.
Jeg prøver at motivere dem til at spise selv og prøve nye smage. Men det er okay, at være kræsen, det er en naturlig fase.